1/4
kg hovädzieho mäsa., 1 malá cibuľa., 10 g slnečnicového oleja.,
5 g hladkej múky., 100 g rajčiakov., 1/2 citróna., 100 g vývaru z
kostí., soľ.,
Na
oleji speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme mäso pokrájané
na kocky, posolíme, zaprášime múkou a za miešania popražíme.
Podlejeme vývarom z kostí a dusíme do mäkka pri občasnom
pomiešaní. Mäso vyberieme a do šťavy pridáme pokrájané
rajčiaky, podlejem a varíme 10 minút. Spojíme s mäsom. Podávame
s varenými zemiakmi, ozdobené plátkami citróna.
(2
porcie / 1 porcia 1172 kJ – 280 kcal., B – 25,5 g., T – 17,0
g., S – 4,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára