Suroviny: 250 g mäkkého tvarohu. 50 g rastlinného nátierkového masla, 3 lyžice tatárskej omáčky, 2 natvrdo uvarené žĺtky, 100 g bravčovej alebo hydinovej šunky, 1/2 postrúhanej cibule, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať
Postup: Do pripravenej misky vložíme rozotretý mäkký tvaroh, rastlinné nátierkové maslo, tatársku omáčku, vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, nadrobno posekanú šunku, postrúhanú cibuľu a soľ podľa potreby. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku, ktorú môžeme natierať na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky opražené na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára