Suroviny:Cesto: 6 vajec, 6 PL práškový cukor, 1/2 bal. vanilínový cukor, štipku soli, šťava z 1/2 citrónaPlnka: 250 ml šľahačková smotana, 1 balík stužovač do šľahačky, 1 PL práškový cukor, 1/2 bal. vanilínový cukor
Postup:Bielka, štipku soli, van. cukor a šťavu z citróna vyšľahať do husta, pridať práškový cukor a postupne žĺtka. Natrieť na plech vyložený papierom. Piecť vo vyhriatej rúre. Upečené zrolovať aj s papierom a nechať vychladnúť.Šľahačku vyšľahať so stužovačom, do polohustej zamiešať van. cukor a práškový cukor a došľahať do husta. Natrieť na vychladnuté cesto. Zrolovať. Nechať v chlade stuhnúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára