Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
1. 12. 2009
Kuracina na zemiakoch
Postup: Obielené zemiaky pokrájané na kolieska poukladáme na vymazaný pekáč, pričom každú vrstvu posolíme a okoreníme provensálskym korením. Na najvyššiu vrstvu uložíme kurča, ktoré sme rozdelili na porcie a posypali soľou, čiernym korením, grilovacím korením prípadne vegetou a červenou paprikou. Prilejeme do pekáča trošku vody (v priebehu pečenia dolievame podľa potreby.) a dáme najsôr dusiť, neskôr zapekáme. Chutná šťava z kurčaťa sa dostane do zemiakov a spolu to tvorí jedinečnú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára