6. 11. 2010

Nepečená indiánka

250 g rastlinného tuku, 100 g práškového cukru, balíček vanilínového cukru, 2 Zlaté klasy, 800 ml mlieka, 100 ml rumu, balenie detských piškót, 4 balenia keksov (Indián alebo Marina), čokoládová poleva

V mlieku uvaríme Zlaté klasy spolu s vanilínovým cukrom. Za občasného premiešania necháme vychladnúť. Tuk vymiešame s práškovým cukrom a postupne zapracujeme do vychladnutého krému. Na väčší podnos alebo plech rozložíme 2 balíky keksov a natrieme na ne polovicu pudingovej plnky. Navrch poukladáme piškóty, ktoré sme namočili v rume. Zopakujeme pudingový krém, na ktorý naukladáme zvyšok keksov.Vrch koláča natrieme rozpustenou čokoládovou polevou a dáme do chladničky stuhnúť.

Žiadne komentáre: