23. 5. 2011

Rybacie karbonátky v zemiakovej duchne

600 g vykostenych filiet, 200 g bryndze, 150 g hrasku, 100 g struhanky, 2 vajcia, 2 jarne cibulky, olivovy olej Zemiakova kasa: 1 kg ocistenych zemiakov, 100 ml tekutiny z varenia, 100 g masla, sol 

Zemiaky uvarime domakka. Rybu nasekame na male kusky. Zmiesame ju s vajickami, jarnou cibulkou a hraskom. Vmiesame bryndzu so struhankou a zlahka premiesame. Zo zmesi tvorime male placky. Na panvici s olejom ich vyprazame dozlatista po oboch stranach pri velmi nizkej teplote. Zemiaky vymiesame s maslom, trochou vody z uvarenych zemiakov a solou.
http://www.svetreceptov.estranky.sk/clanky/jedla-z-ryb/rybacie-karbonatky-v-zemiakovej-duchne 

Žiadne komentáre: