2
zajačie chrbty, údená slanina, maslo, sladká smotana, 100 ml
červeného vína, 1 väčšia cibuľa, mäsový (hovädzí) vývar,
1 lyžica hladkej múky, mleté čierne korenie, soľ.
Chrbty
očistíme, odblaníme, husto prešpikujeme prúžkami slaniny,
osolíme a okoreníme. Na panvici roztopíme maslo, vložíme zajačie
chrbty a zo všetkých strán opečieme. Pridáme nadrobno nasekanú
cibuľu, trochu podlejeme hovädzím vývarom a upečieme domäkka.
Upečené chrbty vyberieme, do šťavy pridáme sladkú smotanu,
ktorú sme premiešali s lyžicou hladkej múky a s červeným vínom.
Chvíľu povaríme, precedíme a nalejeme do omáčnika, v ktorom ju
aj podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára