300
g bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, horčica, mletá
sladká červená paprika, cibuľa, tenké plátky slaniny, nakrájaná
farebná paprika, olej, údená klobása, vajce uvarené natvrdo
Bravčové
mäso nakrájame na rezne, ktoré naklepeme. Potom ich posolíme,
okoreníme, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a potrieme
horčicou. Necháme odstáť 20 minút. Na ochutené rezne položíme
tenké plátky slaniny, kolieska cibule, nakrájanú farebnú
papriku, kúsky klobásy a pokrájané vajcia. Spolu stočíme a
previažeme niťou. Takto naplnené mäso prudko opečieme v panvici
na oleji zo všetkých strán. Opečené bravčové mäso vložíme
do alobalu, pokvapkáme olejom, zabalíme a vložíme do zapekacej
misy. Podlejeme vodou a necháme piecť. Pred dopečením alobal
otvoríme a mäso necháme zapiecť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára