11. 9. 2016

Prekladané bravčové mäso

300 g bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, horčica, mletá sladká červená paprika, cibuľa, tenké plátky slaniny, nakrájaná farebná paprika, olej, údená klobása, vajce uvarené natvrdo
Bravčové mäso nakrájame na rezne, ktoré naklepeme. Potom ich posolíme, okoreníme, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a potrieme horčicou. Necháme odstáť 20 minút. Na ochutené rezne položíme tenké plátky slaniny, kolieska cibule, nakrájanú farebnú papriku, kúsky klobásy a pokrájané vajcia. Spolu stočíme a previažeme niťou. Takto naplnené mäso prudko opečieme v panvici na oleji zo všetkých strán. Opečené bravčové mäso vložíme do alobalu, pokvapkáme olejom, zabalíme a vložíme do zapekacej misy. Podlejeme vodou a necháme piecť. Pred dopečením alobal otvoríme a mäso necháme zapiecť.

Žiadne komentáre: