600
g teľacieho stehna, 100 g šunkovej salámy, 100 g tvrdého syra,
150 g sterilizovaných šampiňónov, 40 g oleja, 20 g hladkej múky,
50 g kečupu, 200 ml vývaru z kostí, citrónová šťava
Mäso
pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme a na každý rezeň
položíme plátok šunkovej salámy, plátok syra a trocha
pokrájaných šampiňónov podusených na oleji. Naplnené rezne
prehneme napoly, zopneme špáradlami, opečieme v rozohriatom oleji
z oboch strán a vyberieme. Výpek zaprášime múkou, primiešame
kečupom, zalejeme vývarom, vydusíme na tuk a precedíme. Do
precedenej šťavy pridáme zvyšok pokrájaných šampiňónov,
dochutíme citrónovou šťavou, dosolíme a vložíme späť opečené
rezne.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára