600
g mrazeného
rybacieho filé, soľ, mleté čierne korenie, 1/4 citróna, 60
g masla, strúhanky,250 g parmezánu, 20 g oleja, 2
dl bieleho vína
Umyté
rybacie filé rozdelíme na porcie, osolíme, okoreníme a pokvapkáme
citrónovou šťavou. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, dno
vysypeme strúhankou, dáme vrstvu postrúhaného parmezánu, naň
položíme pripravené filé a posypeme opäť vrstvou syra. Vrstvy
striedame. Na poslednú položíme kúsky masla, pokvapkáme olejom,
zalejeme vínom a pečieme v rúre pokiaľ syr nezačne hnednúť.
Podávame v mise, v ktorej sme piekli, so zemiakmi a zeleninovým
šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára