2
cibule, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice oleja, šálka krúp, po
zväzku petržlenovej vňate a pažítky, lyžičku kari korenia,
lyžičku majoránky, 150 g nastrúhaného ementálskeho syra, 2
vajcia, soľ, korenie, lyžičku kombinovaného zeleninového
korenia, muškátový oriešok, 50 g nastrúhaného parmezánu
Krúpy
uvaríme nie celkom domäkka v mierne osolenej vode. Odstavíme a
necháme trochu vychladnúť. Cibuľu a cesnak nakrájame najemno. Na
panvici rozohrejeme olej a orestujeme. Pridáme krúpy, okoreníme a
za stáleho miešania niekoľko minút varíme. Zelené vňate
nakrájame, ementál nastrúhame a spolu s vajcami pridáme do masy.
Vložíme nadrobno nakrájanú dužinu, ktorú sme vybrali zo
zeleniny. Dochutíme vegetou a nastrúhaným muškátovým orieškom.
Polovičky baklažánu, kalerábu a cukiny naplníme jednotlivými
druhmi plniek. Položíme na vymastený plech a zapekáme na miernom
ohni 40 minút. Krátko pred dopečením posypeme parmezánom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára