1
balenie syrokrému, 200
g Hydinovej delikatesy CLASSIC údenej HYZA, 100
g masla,
Pečivo Veka 400 g Penam,
Šunku
nakrájame na menšie kúsky a v mixéri dobre rozmixujeme
so syrokrémom a maslom, kým nevznikne ľahká šunková pena.
Veka
nakrájaná na menšie kúsky do zaujímavých
tvarov., obľúbenú zeleninu
a ovocie na dochutenie – napr. olivy, hrozno, cherry
paradajky, petržlenovú vňať a pod.
Z
Veky vykrojíme menšie zaujímavé tvary, na ktoré naaranžujeme
šunkovú penu. Pred vykrajovaním môžeme skúsiť na chvíľu
vložiť Veku do hriankovača, aby sa z nej rôzne tvary
kanapiek jednoducho vykrajovali. Navrch naukladáme na menšie kúsky
pokrájané ovocie alebo zeleninu, aby vznikli kanapky s olivami,
kanapky s hroznom, s cherry paradajkami alebo jednoduché
kanapky s penou ozdobené petržlenovou vňaťou. Ak chceme
našich hostí ohúriť, podávame kanapky z Veky s dobre
vychladeným suchším sektom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára