11. 9. 2016

Kanapky Veka so šunkovou penou

1 balenie syrokrému, 200 g Hydinovej delikatesy CLASSIC údenej HYZA, 100 g masla, Pečivo Veka 400 g Penam,
Šunku nakrájame na menšie kúsky a v mixéri dobre rozmixujeme so syrokrémom a maslom, kým nevznikne ľahká šunková pena.
Veka nakrájaná na menšie kúsky do zaujímavých tvarov., obľúbenú zeleninu a ovocie na dochutenie – napr. olivy, hrozno, cherry paradajky, petržlenovú vňať a pod.

Z Veky vykrojíme menšie zaujímavé tvary, na ktoré naaranžujeme šunkovú penu. Pred vykrajovaním môžeme skúsiť na chvíľu vložiť Veku do hriankovača, aby sa z nej rôzne tvary kanapiek jednoducho vykrajovali. Navrch naukladáme na menšie kúsky pokrájané ovocie alebo zeleninu, aby vznikli kanapky s olivami, kanapky s hroznom, s cherry paradajkami alebo jednoduché kanapky s penou ozdobené petržlenovou vňaťou. Ak chceme našich hostí ohúriť, podávame kanapky z Veky s dobre vychladeným suchším sektom.

Žiadne komentáre: