400
g mäsa z kuracích pŕs a vykostených stehien, soľ, mletú červenú
papriku,150 g eidamského syra, 100 g hydinovej šunky, lyžicu
rastlinného tuku alebo oleja, zeleninový vývar, nadrobno posekanú
petržlenovú vnať alebo pažítku
Vykostené
kuracie mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme
trochou mletej papriky, postrúhaným syrom a pokrájanou hydinovou
šunkou. Na každý plátok dáme trocha rastlinného tuku, skrútime,
previažeme niťou, vložíme do pekáča, ktorý sme vytreli
rastlinným olejom, a prudko opečieme zo všetkých strán.Potom
podlejeme zeleninovým vývarom a upečieme vo vyhriatej rúre
domäkka.Podávame posypané petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Vhodnou prílohou môže byť čerstvá zelenina alebo zeleninové
šaláty.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára