4. 5. 2012

Mexický šalát

1 cibuľa., 100 g bielej kapusty., 100 g červenej kapusty., 2 zeleninové papriky., 2 rajčiaky., 10 zrniek varenej kukurice., tekuté neenergetické sladidlo, 1 lyžica oleja., zelerová vňať., horčica., ocot., mleté čierne korenie., soľ.,
Zeleninovú papriku umyjeme, zbavíme jadrovníka, pokrájame na tenké prúžky, očistenú cibuľu na kolieska bielu a červenú kapustu postrúhame na strúhadle. Vložíme do misy, ozdobíme pokrájanými rajčiakmi a zalejeme zálevom z dvoch lyžíc octu, sladidla, soli, zelerovej vňate, posekanej nadrobno, mletého čierneho korenia a trošku horčice. Zlepšíme olejom. 
(2 porcie / 1 porcia 414 kJ - 99 kcal., B - 2,7 g., T - 5,2 g., S - 10,3 g) 

Žiadne komentáre: