20. 1. 2012

Tofu na srbský spôsob


300 g Tofu, malé lečo (paprika, paradajky),150 g hrach (sterilizovaný alebo mrazený),3 PL oleja,3 PL sójovej omáčky,väčšia cibuľa,veľký hlávkový šalát,60 g kapie,60 g tvrdý syr,soľ,rasca, vegeta, červená paprika, grilovacie korenie

Tofu pokrájame na kocky, ochutíme sójovou omáčkou, koreninami (rasca, vegeta, paprika) a chvíľu necháme stáť. Pridáme grilovacie korenie a potom na oleji rýchlo opečieme. Cibuľku podusíme na oleji, pridáme lečo, hrášok, opečené Tofu. Dochutíme soľou, vegetou. Podávame na šalátových listoch, posypané syrom. Ozdobíme kapiou alebo zelenou paprikou. Príloha: zemiaky, ryža, zeleninový šalát.

Žiadne komentáre: