4
pstruhy, soľ, citrónová šťava, cibuľa, petržlenová vňať, 50
g oleja, 4 rajčiaky, 2 zeleninové papriky, mleté čierne korenie,
čili
Očistené,
vypitvané a umyté pstruhy zbavíme žiaber, opláchneme, osolíme,
okoreníme a pokvapkáme šťavou. Brušnú dutinu vytrieme olejom, v
ktorom sme rozmiešali čili. Cibuľu a vňať rozmixujeme v mixéri,
osolíme, pridáme pol lyžičky čili a vymiešame. Touto zmesou
natrieme ryby, uložené v pekáči vymastenou olejom a pečieme z
oboch strán 5 minút. Rajčiaky pokrájame na kolieska, papriku na
rezance a uložíme na pstruhy. Krátko zapečieme, aby zelenina
zmäkla.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára