Krúpy dáme variť. Zeleninu opražíme na oleji s cibuľou. Pridáme ju k napoly uvareným krúpam, potom posekanú hlávkovú kapustu. Nakoniec pridáme na kocky nakrájané zemiaky, paradajkový pretlak, koreniny, soľ a zjemníme kyslou smotanou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Valalská polievka
200 g koreňová zelenina, 600 g hlávková kapusta, 1 kg zemiaky, 150 g krúpy, 150 g cibuľa, 130 g olej, 40 g paradajkový pretlak, 100 g smotana kyslá, soľ, bobkový list, čierne korenie mleté
Krúpy dáme variť. Zeleninu opražíme na oleji s cibuľou. Pridáme ju k napoly uvareným krúpam, potom posekanú hlávkovú kapustu. Nakoniec pridáme na kocky nakrájané zemiaky, paradajkový pretlak, koreniny, soľ a zjemníme kyslou smotanou.
Krúpy dáme variť. Zeleninu opražíme na oleji s cibuľou. Pridáme ju k napoly uvareným krúpam, potom posekanú hlávkovú kapustu. Nakoniec pridáme na kocky nakrájané zemiaky, paradajkový pretlak, koreniny, soľ a zjemníme kyslou smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára