Na rozpaleny olej pridame na kocky nakrajanu sepiu, oprazime na kocky nakrajanu papriku, zarestujeme cesnak, pridame kecup, fazulove struky, hrasok, zalejeme vyvarom a podusime, pridame musle, kalamare a dusime do makka.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
13. 1. 2017
Paella Valencia
olivovy olej, sol, kalamare, rybie file, sepia, cerstva zelena paprika, cesnak, safran, fazulove struky, hrasok, kecup, rybi vyvar, ryza, musle
Na rozpaleny olej pridame na kocky nakrajanu sepiu, oprazime na kocky nakrajanu papriku, zarestujeme cesnak, pridame kecup, fazulove struky, hrasok, zalejeme vyvarom a podusime, pridame musle, kalamare a dusime do makka.
Na rozpaleny olej pridame na kocky nakrajanu sepiu, oprazime na kocky nakrajanu papriku, zarestujeme cesnak, pridame kecup, fazulove struky, hrasok, zalejeme vyvarom a podusime, pridame musle, kalamare a dusime do makka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára