Slivky namocime do vody. Na oleji osmazime cibulu, slaninu a nadrobno pokrajanu mrkvu. Do zakladu vlozime porcie kralika, osmazime ich zo vsetkych stran, pridame sol, podlejeme vinom, cierne korenie, slivky. Dusime asi 40 minut.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
31. 1. 2017
Králik so slivkami
jedneho kralika, 400 g susenych sliviek, 100 g slaniny, 10 malych cibuliek, 500 g mrkvy, tuk, 0,5 l cerveneho vina, sol, cierne korenie
Slivky namocime do vody. Na oleji osmazime cibulu, slaninu a nadrobno pokrajanu mrkvu. Do zakladu vlozime porcie kralika, osmazime ich zo vsetkych stran, pridame sol, podlejeme vinom, cierne korenie, slivky. Dusime asi 40 minut.
Slivky namocime do vody. Na oleji osmazime cibulu, slaninu a nadrobno pokrajanu mrkvu. Do zakladu vlozime porcie kralika, osmazime ich zo vsetkych stran, pridame sol, podlejeme vinom, cierne korenie, slivky. Dusime asi 40 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára