0,2
kg lososa,0,1 kg hladkej múky,zväzok jarnej cibuľky,kyslá
smotana,300 g hríbov,0,1 l olivového oleja,mletá červená
paprika, korenie na ryby,univerzálne dochucovadlo,rasca,soľ a
čierné korenie
Rybu
osolíme,okoreníme čierným korením a korením na ryby, obalíme v
zmesi múky a červenej papriky. Opečieme na olivovom oleji z oboch
strán do zlata.V druhej panvici orestujeme hríby na olivovom oleji,
pridáme soĺ, univerzálne dochucovadlo a rascu. Keď sú hríby
takmer hotové,pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a podusíme.
Tesne pred dokončením pridáme ešte nakrájanú jarnú cibuľku.
Hríby primiešame k rybe. Podávame pokvapkané citronom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára