6. 9. 2016

Ryba na hríboch podĺa lesníka.

0,2 kg lososa,0,1 kg hladkej múky,zväzok jarnej cibuľky,kyslá smotana,300 g hríbov,0,1 l olivového oleja,mletá červená paprika, korenie na ryby,univerzálne dochucovadlo,rasca,soľ a čierné korenie
Rybu osolíme,okoreníme čierným korením a korením na ryby, obalíme v zmesi múky a červenej papriky. Opečieme na olivovom oleji z oboch strán do zlata.V druhej panvici orestujeme hríby na olivovom oleji, pridáme soĺ, univerzálne dochucovadlo a rascu. Keď sú hríby takmer hotové,pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a podusíme. Tesne pred dokončením pridáme ešte nakrájanú jarnú cibuľku. Hríby primiešame k rybe. Podávame pokvapkané citronom.

Žiadne komentáre: