Na tuku osmažíme pokrájanú cibuľu, poprášime paprikou, speníme, vložíme pokrájané mäso, za stáleho miešaní osmažíme, osolíme, okoreníme, pridáme pretlak a rascu. Zalejeme vývarom a dusíme do polo mäkka, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, prelisovaný cesnak a majorán. Chvíľu dusíme, pridáme na slanine osmažené pokrájané huby, na rezance pokrájanú papriku a na kostičky pokrájané rajčiny a uhorky. Všetko krátko povaríme.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Cigánsky guláš
750 g hovädzieho predného mäsa, 80 g rastlinného tuku, 200 g cibule, 15 g mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, 40 g rajčinového pretlaku, rascu, 5 dl vývaru, 200 g zemiakov, 2 strúčiky cesnaku, majorán, 50 g slaniny, 100 g šampiňónov, 100 g paprík, 75 g sterilizovaných uhoriek
Na tuku osmažíme pokrájanú cibuľu, poprášime paprikou, speníme, vložíme pokrájané mäso, za stáleho miešaní osmažíme, osolíme, okoreníme, pridáme pretlak a rascu. Zalejeme vývarom a dusíme do polo mäkka, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, prelisovaný cesnak a majorán. Chvíľu dusíme, pridáme na slanine osmažené pokrájané huby, na rezance pokrájanú papriku a na kostičky pokrájané rajčiny a uhorky. Všetko krátko povaríme.
Na tuku osmažíme pokrájanú cibuľu, poprášime paprikou, speníme, vložíme pokrájané mäso, za stáleho miešaní osmažíme, osolíme, okoreníme, pridáme pretlak a rascu. Zalejeme vývarom a dusíme do polo mäkka, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, prelisovaný cesnak a majorán. Chvíľu dusíme, pridáme na slanine osmažené pokrájané huby, na rezance pokrájanú papriku a na kostičky pokrájané rajčiny a uhorky. Všetko krátko povaríme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára