Ocistene articoky uvarime vo vode. Pom ich vyberieme, nechame dobre odkvapkat, obalime v rozpustenom masle a parmezane, dame do ohnovzdornej misy a v horucomoleji vyprazame. Hotove osolime a pokvapkame citronovou stavou. Podavame ich takto alebo s omackou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 2. 2017
Vyprážané artičoky
500 g articokov, voda, 100 g masla, 100 g struhaneho parmezanu, olej na vyprazanie, sol, citronova stava
Ocistene articoky uvarime vo vode. Pom ich vyberieme, nechame dobre odkvapkat, obalime v rozpustenom masle a parmezane, dame do ohnovzdornej misy a v horucomoleji vyprazame. Hotove osolime a pokvapkame citronovou stavou. Podavame ich takto alebo s omackou.
Ocistene articoky uvarime vo vode. Pom ich vyberieme, nechame dobre odkvapkat, obalime v rozpustenom masle a parmezane, dame do ohnovzdornej misy a v horucomoleji vyprazame. Hotove osolime a pokvapkame citronovou stavou. Podavame ich takto alebo s omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára