600
g kapra, 80 g oleja, cibuľa, 3 dl bieleho vína, 120 g koreňovej
zeleniny, 2 zeleninové papriky, 100 g čerstvých šampiňónov, 20
g kôpru, tymian, mleté čierne korenie, 60 g čerstvého hrášku,
špargľa, 4 struky zelenej fazuľky, kúsok karfiolu, soľ, šťava
z citróna, bobkový list, worcesterská omáčka
Na
oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme na porcie
pokrájaného kapra. Osolíme, prilejeme biele víno, pridáme
pokrájanú zeleninu a šampiňóny, posekaný kôpor, tymian,
korenie, hrášok, špargľu a pokrájané struky zelenej fazuľky.
Osolíme a pridáme citrónovú šťavu. Dusíme až do zmäknutia
mäsa. Odstavíme a necháme vychladnúť. Podávame studené.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára