9. 3. 2017

Studené syrové trio

100 g kremoveho syra, 100 g syra camembert, 50 g cibule, 100 g bryndze, 50 g masla, 100 g tvarohu, 40 g cesnaku, 100 g cervenej cibule, 2 dl kyslej smotany, 100 g syra feta, 100 g salatovej uhorky, viazanicka pazitky, 1/4 petrzlenovej vnate, cela rasca, mleta cervena paprika, sol, mlete cierne korenie
Na prvy druh syrovej natierky zmiesame camembert nakrajany na drobne kocky s kremovym syrom a nadrobno posekanou cibulou. Podla vlastnej chuti ochutime cervenou mletou paprikou, mletym korenim, solou a celou rascou. Na pripravu druhej natierky nastruhame uhorku, osolime a niekolko minut odlozime nabok. Potom z uhorky vytlacime vodu. Do kyslej smotany vmiesame nadrobno nakrajanu pazitku, nastruhany syr feta, stipku soli, mlete korenie a nastruhanu uhorku. Tretiu natierku pripravime tak, ze bryndzu premiesame s maslom, tvarohom, nadrobno nakrajanou cervenou cibulou a rozotretym cesnakom. Pridame aj nakrajanu petrzlenovu vnat, stipku soli a mlete korenie. Vsetky 3 druhy syrovej natierky mozeme servirovat naraz v jednej miske.

Žiadne komentáre: