18. 3. 2017

Bylinkové maslo

salka kokosoveho oleja, zlta cibula, 8 strucikov cesnaku, 1 CL real salt, 2 CL talianskeho dochucovadla, 1 CL rozmarinu nakrajaneho nadrobno, 2 CL rajcin susenych na slnku nakrajanych nadrobno, 1/2 salky barleans flax oil
V panvici zohrejeme 3 PL kokosoveho oleja. Cesnak a cibulu nakrajane na kocky oprazime za staleho miesania do sklovita. Prilejeme zvysok kokosoveho oleja a pockame, az kym sa uplne roztopi a zostane priehladny. Zmes premiesame a odlozime z plamena. Precedime zmes cez sitko, aby sme odstranili kusky cibule a cesnaku. Pridame sol, koreniny a dochucovadla podla vlastneho vyberu a barleans flax oil. Zmes prenmiesame, prelejeme do teglikov a odlozime do chladnicky.

Žiadne komentáre: