16. 8. 2016

Rybie filé so zeleninou

300 g rybieho filé. 1 lyžica masla., 50 g póru., 50 g rajčiakov., 50 g uvareného zeleru. 50 g uvareného petržlenu., šťava zo 1/4 citróna. mleté čierne korenie., soľ.,
Rybie filé nakrájame šikmo na rezy, pokrájame pór, rajčiaky, zeler a petržlen, všetko spolu vo vrstvách dávame do nádoby z ohňovzdorného skla alebo do panvice. Posolíme, pridáme maslo okoreníme a zapekáme v rúre. Ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou, pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame priamo v panvici.

(2 porcie / 1 porcia 754 kJ – 180 kcal., B – 26,0 g., T – 4,0 g., S – 8,2 g)

Žiadne komentáre: