300
g rybieho filé. 1 lyžica masla., 50 g póru., 50 g rajčiakov., 50
g uvareného zeleru. 50 g uvareného petržlenu., šťava zo 1/4
citróna. mleté čierne korenie., soľ.,
Rybie
filé nakrájame šikmo na rezy, pokrájame pór, rajčiaky, zeler a
petržlen, všetko spolu vo vrstvách dávame do nádoby z
ohňovzdorného skla alebo do panvice. Posolíme, pridáme maslo
okoreníme a zapekáme v rúre. Ozdobíme zelenou petržlenovou
vňaťou, pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame priamo v
panvici.
(2
porcie / 1 porcia 754 kJ – 180 kcal., B – 26,0 g., T – 4,0 g.,
S – 8,2 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára