2
pstruhy (300 g)., 1 cibuľa., 20 g údenej slaniny., 10 g masla., 30
g dusených šampiónov., 1/2 citróna., soľ.,
Očistené,
vypitvané a umyté pstruhy posolíme. Očistíme a pokrájame cibuľu
speníme na roztopenej slanine a pridáme udusené šampiňóny. Masu
zamiešame a naplníme ňou pstruhy. Štvorce alobalu vymastíme
maslom a každého pstruha osobitne dôkladne zabalíme. Pečieme v
horúcej rúre asi 10 – 15 minút. Podávame v alobale, ktorý hore
narežeme tak, aby šťava nevytiekla, so zemiakmi s maslom a s
citrónom.
(2
porcie / 1 porcia 888 kJ – 212 kcal., B – 16,0 g., T – 14,5 g.,
S – 4,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára