12. 6. 2009

Nátierka z tofu a údeného mäsa

Suroviny: 200 g tofu, 100 g rastlinného nátierkového masla, 100 g vareného údeného mäsa, 4 lyžice jogurtu, 4 lyžice ochutenej majonézy, 1/2 postrúhanej cibule, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať  

Postup: Do misky vložíme vidličkou rozotretý tofu, rastlinné nátierkové maslo, varené údené mäso pomleté na mäsovom mlynčeku alebo nakrájané nadrobno, jogurt, ochutenú majonézu, 1/2 postrúhanej cibule a podľa chuti soľ. Všetko dôkladne premiešame a natierame na chlieb, pečivo, sendviče alebo hrianky opražené na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Žiadne komentáre: