12. 6. 2009

Nátierka z kuracieho mäsa s karí korením

Suroviny: 250 g pečeného kuracieho mäsa, 50 g rastlinného nátierkového masla. 5 lyžíc ochutenej majonézy, 100 g postrúhaného eidamského syra, karí korenie, 1/2 lyžičky citrónovej šťavy, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať, 4 čerstvé rajčiaky 

Postup: Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo pokrájame na malé kúsky a vložíme do misky na prípravu nátierky. Pridáme rastlinné nátierkové maslo, ochutenú majonézu, postrúhaný eidamský syr, lyžičku karí korenia, 1/2 lyžičky citrónovej šťavy a soľ podľa potreby. Všetko dôkladne vymiešame a natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme kolieskami čerstvých rajčiakov.

Žiadne komentáre: