12. 6. 2009

Nátierka z kreviet

Suroviny: 250 g kreviet z konzervy, 150 g ochutenej majonézy alebo tatárskej omáčky, 4 lyžice postrúhaného tvrdého syra, 4 natvrdo uvarené žĺtky, soľ, 1 lyžička kečupu, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať  

Postup: Do misky na prípravu nátierky vložíme nadrobno pokrájané krevety. Pridáme ochutenú majonézu alebo tatársku omáčku, postrúhaný tvrdý syr, vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, soľ podľa potreby a kečup. Všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku a natierame na chlieb, pečivo alebo plátky sendviča, ktoré sme na sucho opražili. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Žiadne komentáre: