12. 6. 2009

Kuracia nátierka s jablkami

Suroviny: 250 g vareného alebo pečeného kuracieho mäsa, 50 g nátierkového masla, 4 lyžice postrúhaného tvrdého syra, 50 g ľahko rozotieratetného syrokrému, 2 až 3 väčšie postrúhané jablká, 1 lyžica hustej smotany, 1 lyžica jogurtu, soľ, nadrobno posekaná pažítka 

Postup: Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a vložíme do misky na prípravu nátierky. Pridáme nátierkové rastlinné maslo, postrúhaný tvrdý syr, ľahko rozotierateľný syrokrém, postrúhané jablká, hustú smotanu, jogurt a soľ podľa potreby. Z takto pripravených surovín zľahka vymiešame nátierku, ktorú natierame na sendvič opražený na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou pažítkou.

Žiadne komentáre: