Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
20. 4. 2009
Bravčové ruže
Postup:Bravčové rezne poriadne naklepeme, osolíme a posypeme mletým čiernym korením. Nachystáme si špekáčiky, ktoré na jednom konci nakrojíme ako keď ideme opekať. Na mäso uložíme kyslú kapustu, do stredu dáme špekáčik / mäso by ho malo obaliľ tak do 3/4 /, pospájame malými kovovými ihličkami a prudko opečieme / len aby mäso zbelelo /.Potom ružičky naukladáme do zapekacej misy vedľa seba, posypeme upraženou cibuľkou aj s olejom, mletou červenou paprikou a upečieme. Špekáčiky by sa mali pekne otvoriť a ružičky môžme dať na tanier, podávame so zemiakovou kašou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára