17. 3. 2009

Zelená fazuľka.na vegetarianský spôsob

Postup:Zelenú fazuľku krátko podusíme, medzitým nadrobno nakrájame cibuľku a cesnak, dáme ich popražiť na oleji do zlatova, pridať kari a čierne korenie, na kocky pokrájaných pár zemiačikov, soľ. Dolejeme troškou vody (môže byť tá, v ktorej sa varí fazuľka), prikryjeme, necháme krátko pod pokrievkou dusiť vo väčšej panvici alebo vo woku, len krátko, kým ošúpeme pár paradajok.  Ošúpané paradajky pokrájame na kocky, vložíme do woku, scedíme fazuľku, pridáme aj tú. Teraz už dusíme len krátko, podľa chuti posolíme. Nakoniec môžeme pridať ešte kečup podľa chuti alebo pár kvapiek citrónovej šťavy 

Žiadne komentáre: