Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 3. 2009
Treska nakyslo
Postup:Ryby očistené nasolíme a necháme odležať 6 – 12 hodín v chlade. V primeranej nádobe, podľa dĺžky rýb, uvaríme vodu a okyslíme octom. Do vriacej vody dáme ryby a povaríme 10 – 15 minút. Potom ryby odkostíme a stiahneme z nich kožu. Pomelieme ich s moravankou a kyslou uhorkou na jemno, postrúhame prevarenú mrkvu, nadrobno nastrúhame cibuľu, kyslú uhorku, pridáme tatársku omáčku a necháme postáť 6 hodín. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára