30 g drobných cestovín
1 l 100 % rajčinovej šťavy (džúsu)
1 lyžička škrobu 1 lyžička oregana
1 – 2 lyžičky bazalky
1 lyžička soli 1 lyžička solčanky 1 lyžica hnedého cukru (môže sa vynechať)
3 strúčiky cesnaku (podľa chuti môže byť i viac)
olivový olej
1 biele tofu ,pažitka alebo iná vňať
Postup:Vo vode chvíľu povaríme cestoviny. Pridáme rajčinovú šťavu, škrob, oregano, bazalku, soľ, solčanku, cukor, zamiešame, privedieme do varu a varíme do uvarenia cestovín.Pri podávaní do každej porcie na tanieri primiešame 1 lyžicu olivového oleja, posypeme strúhaným tofu a pažitkou. Podávame s cesnakovými hriankami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára