14. 3. 2009

Rybacie ragú

Suroviny:500g rybieho filé 
1 veľkú cibuľu 
2 strúčiky cesnaku 
1 zelenú papriku 
1 PL masla 
1 ČL Vegety  
štipka tymiánu 
1 PL paradajkového pretlaku 
1 ČL sladkej papriky 
100ml bieleho vína 
soľ 
čierne korenie
Postup:Cibuľu a cesnak pokrájame najemno a speníme na masle. Pridáme filé pokrájané na kocky a opečieme ho. Posolíme a okoreníme. Prisypeme pokrájanú zelenú papriku a zvyšné koreniny, podlejeme vínom, vodou a dusíme 15 minút. Nakoniec pridáme paradajkový pretlak a podľa potreby dochutíme. Podávame podľa chuti s chlebom, zemiakmi, alebo cestovinami.

Žiadne komentáre: