18. 3. 2009

Parížske kocky

Suroviny: 440 ml polohrubej múky, 220 ml cukru, 110 ml oleja, 220 ml vlažného mlieka, 2-3 lyžice kakaa, 1 prášok do pečiva, 3 celé vajcia
Krém: 2 šľahačky na šľahanie - min. 33%, 2 čokolády ľadových gaštanov
Na posypanie: 1 čokoláda Margot
Postup:Krém si uvarte den vopred! Postup: Uvaríme šľahačku (musí zovriet) s nalámanými gaštanmi a dáme vychladnúť do chladničky do druhého dňa. Elektrickým šľahačom vyšľaháme cesto a dáme piecť do vymazaného a vysypaného plechu (36x26). Po vychladnutí korpusu natrieme krém, ktorý jsme vyšľahali do tuha a posypeme husto nastrúhanou margotkou.

Žiadne komentáre: