11. 3. 2009

Kurča v alobale

Suroviny:1 kurča
soľ
mleté čierne korenie
3 PL kečupu
80 g tvrdého syra
80 g údenej slaniny
1 veľká cibuľa
1 paprika
2-3 paradajky
1 PL oleja
maslo
Postup:Kurča rozporciujeme, osolíme a okoreníme. Slaninu a syr pokrájame na plátky. Cibuľu, papriku a paradajky pokrájame na kolieska. Pekáč vystelieme alobalom, dáme naň mäso, pokvapkáme ho kečupom. Na mäso položíme plátok slaniny, syra, cibule, paradajky a papriky. Pokvapkáme olejom a obložíme kúskami masla. Alobal dobre uzavrieme a dáme piecť asi na 40 minút. Mäso polejeme vydusenou šťavou a odokryté upečieme do chrumkava.

Žiadne komentáre: