17. 3. 2009

Diabolská roštenka

Suroviny:4 roštenky, 60 g oleja, 100 g cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 – 3 kapie, 20 g uhoriek, horčica, paprika, 1 ks stredne veľkého chrenu, worcester, mleté čierné korenie, soľ, 1 malý pretlak, tatárska omáčka     

Postup:Roštenky osolíme, okoreníme, potrieme olejom a necháme v chlade 1 hod. Na oleji speníme kolieska cibule, pridáme rezance kapie, plátky uhorky, papriku, pretlak, cesnak, horčicu, soľ, korenie a podusíme až uhorky zmäknú. Roštenky grilujeme 5 min. z každej strany. Hotovú roštenku mierne postriekame worcestrom a prekryjeme pripravenou zeleninovou zmesou. Túto zmes mierne prelejeme tatarkou, na ktorú položíme trochu strúhaného chrenu.

Žiadne komentáre: